Despre noi

De ce Pet 4 Pets?  Pentru că iubim animalele și pentru că iubim natura. Si pentru că noi credem că fiecare ființă si fiecare plantă are rolul ei bine definit in acest ecosistem, la fel ca si noi, “oamenii”.

Noi credem că fiecare lucru mărunt, facut pentru a avea o lume mai buna, contează. Si dacă fiecare dintre noi ar face macar o dată pe zi o fapta bună, oricat de mică, ea s-ar transmite și celorlalți, și puțin cate putin, (poate noi vom fi batrani cand se va întampla) vom ajunge sa trăim cu toții în armonie, așa cum, de fapt, ar trebui, și nu ne vom mai revărsa frustrările asupra unor ființe nevinovate și lipsite de apărare, fie ele, catei, pisici, sau alte vietăți.

Demersul nostru poate părea mic dar cu ajutorul vostru putem  face diferența.  Noi credem că salvarea cățeilor și a pisicilor maidaneze, prin colectarea de PET-uri, doze de aluminiu și alte materiale reciclabile este o soluție benefică atât pentru mediu cât și pentru animalele străzii. Din reciclarea acestor materiale vrem să construim adăposturi, unde prietenii noștri necuvantători să poată trăi și de unde să poată fi adoptați în familii care să le ofere iubire și siguranță.

Așadar, fiți alături de noi! Nu cerem bani, cerem PET-uri și doze de aluminiu pe care, oricum, le-ați fi aruncat! Cerem puțin efort în a le aduce la colecta pe care o vom organiza periodic! Cerem SUFLET pentru SUFLETE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *